Bejelentés


Gyógyító kövekKeress pénzt kérdőívek kitöltésével

A KALCEDON GYÓGYHATÁSA


Mielőtt a KALCEDON kő gyógyhatását elolvasná, olvasson arról is, miért éppen a KALCEDON követ választotta?

Kattintson ide!


A kalcedonhoz hozzárendelhető:
Csakra:
Torokcsakra
Csillagjegy: Ikrek, Rák, Szűz, Nyilas, Bak
Elem : levegő, némi víz (fehér változat)

Tulajdonságai:
Szín:
szürke, szürkéskék, szürkészöld, szürkésfehér

Gyógyhatás:
Mivel a kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását, általában e tájék betegsége és zavarai esetén alkalmazzák.
Hat az olyan légúti megbetegedésekre, mint például a torokgyulladás, a hörghurut akut és krónikus formája, a rekedtség, torokfájás, gégehurut, pajzsmirigy és betegségei ellen.
A beszédképességet javító tulajdonságai miatt beszédzavarok és dadogás ellen is alkalmas. A torok területén jelentkező blokádokat felszámoló hatása miatt a kő ragadványneve : " a szónokok köve".
A kalcedon a szemnek is jó orvossága,különféle szempanaszok és zöldhályog esetén is alkalmazzák.
További alkalmazási lehetőségei is vannak, például hat a mirigyekre is. Szoptató anyáknál javítja a tejtermelést,de emlőgyuladás gyógyítására is használatos.
A hormontermelő mirigyek működésének minden zavaránál ajánlott a használata. Szabályozza a hormonális ciklusokat.
A belső elválasztású mirigyekre és az anyagcserére gyakorolt hatása révén cukorbetegek számára is ajánlott, mivel szabályozza a vércukorszintet.
Használatával gyorsabban elállíthatjuk a sebek vérzését, s gyógyulásukat is meggyorsítjuk.
Segít legyűrni az utazási rosszulléteket és frontérzékenységet, enyhíti a hányingert befolyásolja a nyirokáramlást. Használják ágybavizelés és epilepszia ellen is.
A diéta elősegítésére is alkalmas a kalcedon : csillapítja az éhséget, gátolja a tápanyagfelvételt, oldja a vizenyőt (ödémát), szabályozza a testfolyadékokat és segíti a szervezet méregkiválasztását.
Segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől, nyugtat, ellazít, megszünteti a belső nyugtalanságot, fokozza a terhelhetőséget.
Nem csupán az agressziót építi le, hanem megkönnyíti a mások agressziójával való elbánást is, sőt tudatosítja bennünk saját, gyakran elfolytott agressziónkat. Harmonizálja és megnyugtatja az indulatokat is. Segít a lelki traumák feldolgozásában, visszaadja önbizalmunkat és az elevenség érzését.


KALCEDON ÉKSZEREK

Tiszta Forras


Keresés a honlaponHírek
Miért vonzódik a kedvenc kövéhez?

Tudta Ön azt, hogy oka van annak, miért pont az a kő a szimpatikus, amit kiválasztott? Keresse oldalunkat a bal oldali linkgyüjteményben!

Keresődoboz

ÚJ SZOLGÁLTATÁS! A keresett szót írja be a keresődobozba és megnyílik az az oldal, amiről olvasni szeretne!

Megnyitottuk webáruházunkat!

A www.tisztaforras.unas.hu oldalon megnyitottuk kosaras rendszerű webáruházunkat! Többek között gyógyító ásványokból készített medálok, karkötők és nyakláncok Feng - Shui kiegészítők, méregtelenítő termékek közül válogathat az érdeklődő!

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!